Leadership 4.0

Elke onderneming wil dat haar medewerkers groeien om zo het beste van zichzelf te kunnen geven. Leiderschap zal hét onderscheidende kenmerk zijn van de onderneming van 2025.

Het is daarom goed dat men de juiste leiderschapsreflexen ontwikkelt bij de medewerkers. Deze leiderschaps 4.0 opleiding biedt een volledig theoretisch én praktisch overzicht van management en leiderschap. De opleiding bestaat uit 11 dagen: 5 x 2-daagse modules en één afrondende dag.

Elke module start met een theoretische fundering. Nadien worden de skills snel bijgewerkt en praktisch getraind. De opleiding voorziet tal van didactische leermiddelen: klassiek les op de flipchart, publieke presentaties, videocases, groepswerken, rollenspellen, outdoor workshops en case-discussies. Het zijn deze cases – in kleine groepen uitgewerkt – die van de onderliggende theorie iets praktisch en concreet maken. Ze zijn zo gekozen dat deze nauw aansluiten bij actuele bedrijfsvoeringproblematieken.

“Nu kan ik situationeel leiding geven met respect voor de carrière van mijn mensen. Ik weet ze te motiveren en leerde de 8 stappen van een werkend veranderinsproces.”

Patrick Mengé, divisiemanager

Building between bridges © 2017 - Steve Stevens & Davy Vercruysse - steve@ondernemenmetsteve.be

Uilenspiegelstraat 44, 8830 Hooglede - +32 477 19 25 99 - BE 0721717513