Presentatietechnieken

Tijdens deze workshop leer je talloze tips & tricks voor de opbouw van een goede presentatie. Indien gewenst kan iedere deelnemer zijn / haar presentatie laten finetunen tijdens een interactieve sessie of garanderen we dat iedere deelnemer buiten komt met een eigen elevator pitch!

Presenteren… Vele mensen zien er tegen op, maar toch: als jouw publiek jou op handen draagt, dan is de kans reëel dat je sales zeer snel stijgen. Wil jij ook voor eens en altijd komaf maken met saaie presentaties en dynamiek uitstralen naar je publiek?

Met deze workshop zorgen we ervoor dat saaie presentaties niet meer in jouw portfolio zitten en dat je de aangeleerde technieken kunt toepassen op eender welke presentatie. Als extraatje mag iedere deelnemer een eigen presentatie meebrengen die we ter plaatse upgraden. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat iedere deelnemer de knepen van het pitchen leert. Desgewenst kan dit gekoppeld worden aan een speed date event, door ons georganiseerd.

 

“De sessie presentation skills was hilarisch maar ook zeer hands on. Ik leerde tips & tricks die ik voor de rest van mijn leven kan toepassen.”
(Yukun Du, deelnemer International Summercamp 2017)

 

Via een interactieve en entertainende workshop worden de pijnpunten in de meeste presentaties toegelicht. Eens deze pijnpunten omgezet worden in dynamische tips & tricks kan iedere deelnemer hiermee verder om een eigen presentatie interessant en leuk te maken.

Zorg ervoor dat je toehoorders niet meer in slaap vallen, maar liever nog meer van jou wensen te weten te komen!


 

Building between bridges © 2017 - Steve Stevens & Davy Vercruysse - steve@ondernemenmetsteve.be

Uilenspiegelstraat 44, 8830 Hooglede - +32 477 19 25 99 - BE 0721717513