Public speaking

Moet je regelmatig presenteren voor een team, Raad van Bestuur of een groot publiek?
Op zoek naar inspiratie voor het geven van een keynote voor uw bedrijfsevent, een methodiek voor teampresentaties of nood aan training in het beheersen van je publiek?

Dankzij onze kennis van de markt en van de laatste trends in het presenteren en presentatie technieken leer je met zelfvertrouwen voor een groep te staan.

Wij denken met u mee hoe de boodschap het best kan worden overgebracht:
Conferentiestijl, pitch event, business speeddate, debat, brainstorm, interview stijl of getuigenis.

We spreken uit ervaring en verdiepten ons in zowel het gebruik van PowerPoint als in diverse presentatie methodes en in de vaardigheden, nodig om voorbereid en vlot te presenteren.

Enkele referenties van onze key-notes en moderatie:

Zo is Davy Vercruysse als doctorandus vertrouwd met spreken in academische kringen, presenteren van wetenschappelijke resultaten, weergeven van statistieken en data en vertalen van complexe inhoud in hapklare taal.
Davy is ook lector voor 1. lesgevers en 2. in vakken zoals ‘ondernemersvaardigheden’, waar hij 1. aanleert hoe een boodschap best wordt overgedragen naar toehoorders en 2. hoe je een business idee best kan pitchen.

Steve Stevens is als erkend ‘Lean Launchpad educator’ en ‘Student-startup coach’ aan UGent gespecialiseerd in de topics ‘student-ondernemerschap’, ‘startups’ en ‘Lean Startup / Lean Launchpad’. In deze context begeleidde hij reeds honderden startende ondernemers en coachte hij hen o.a. in het pitchen en presenteren van hun concept.
Voor de Europese Commissie faciliteert hij HEInnovate workshops over innoveren in het hoger onderwijs en is hij vertrouwd met het aanleren van technieken, overbrengen van een boodschap aan internationale toehoorders en het aanzetten tot actie via presentatie. Steve zetelde bovendien in de Gentse gemeenteraad en in enkele Raden van Bestuur, waar hij ervaring opbouwde in het bondig toelichten van standpunten zonder slides.

Building between bridges © 2017 - Steve Stevens & Davy Vercruysse - steve@ondernemenmetsteve.be

Uilenspiegelstraat 44, 8830 Hooglede - +32 477 19 25 99 - BE 0721717513