Module 6: Presentation skills & Elevator Pitch

Tijdens deze workshop leer je talloze tips & tricks voor de opbouw van een goede presentatie. Na module 6 garanderen we dat iedere deelnemer buiten stapt met een sterke presentatie en beheers je de knepen van het spreken voor publiek, resulterend in een effectieve elevator pitch!

Presenteren… Vele mensen zien er tegenop, maar toch: als jouw publiek jou op handen draagt, is de kans reëel dat je sales zeer snel stijgen, het vertrouwen van je medewerkers in jou toeneemt of je persoonlijke impact
bij jouw toehoorders vergroot.

  • Wil jij ook voor eens en altijd komaf maken met saaie presentaties en dynamiek uitstralen naar je publiek?
  • Wil je een boodschap beeldend verduidelijken en komaf maken met ouderwetse powerpoints?

We leren je deze laatste dag een houding aanmeten om te presenteren en vertrekken vanuit een presentatie die iedere deelnemer vooraf opbouwt vanuit de uitgewerkte team case. Via diverse presentatietechnieken – pecha kucha, storytelling, elevator pitch, PowerPoint karaoke, NABC-methode – gaan we van uitgebreide werkvormen en formele bedrijfspresentaties over in dynamische technieken, om finaal tot een prikkelende klantgerichte pitch te komen.

Via een interactieve en entertainende workshop worden de verbeterpunten in de meeste presentaties toegelicht en krijg je de tijd om via de besproken tips & tricks jouw eigen presentatie interessant en leuk te maken. Finaal wordt afgesloten met een presentatiegame tussen alle deelnemers en sluiten we de modulereeks af in netwerkstijl.

Technieken die aan bod komen

“De sessie presentation skills was hilarisch maar ook zeer hands on. Ik leerde tips & tricks die ik voor de rest van mijn leven kan toepassen.”

Maxim Sergeant, CEO Local Tomorrow NV

Building between bridges © 2017 - Steve Stevens & Davy Vercruysse - steve@ondernemenmetsteve.be

Uilenspiegelstraat 44, 8830 Hooglede - +32 477 19 25 99 - BE 0721717513