Teamdynamiek

Tijdens deze workshop leer je je teamgenoten op een andere manier kennen en krijg je ook inzicht waarom je bepaalde raakpunten en tegenstrijdigheden ondervindt.

In het bedrijfsleven werk je constant samen met anderen. Met de ene collega klikt het, met de andere toch wat minder. Met deze workshop begrijp je jouw eigen karakteristieken of teamrollen en die van de anderen. Op basis hiervan begrijp je het standpunt van de andere beter en leer je ook omgaan met het geven van feedback aan elkaar.

Door elkaar beter te begrijpen, vorm je een beter team en haal je sneller de gewenste eindresultaten.

“De feedbacksessie na de groepsopdrachten was de meest interessante sessie die ik ooit kreeg.”

Rosalie Van Dijck, Interaction Seminar 2016, Zuid-Afrika

De sessie start met een korte introductie van teams en teamrollen, gebaseerd op de leer van Meredith Belbin. Daarna worden verschillende groepsopdrachten uitgevoerd en volgt ook een feedbacksessie. Desgewenst kunnen ook follow-up sessies georganiseerd worden waarbij we bij jullie in het bedrijf komen en coachinggesprekken voeren.

De groepsopdrachten kunnen uitgevoerd worden als aparte sessies van 1 uur, maar er kan ook gekozen worden voor een drie uur durend stadsspel waarbij verschillende opdrachten in team uitgevoerd moeten worden onder tijdsdruk. Indien gewenst organiseren wij op locatie ook een kookworkshop als teambuilding.

Nadien volgt een feedbacksessie waarbij ieder teamlid op een anonieme manier feedback geeft en ontvangt van de andere groepsleden. Daarnaast wordt dit teruggekoppeld aan de teamrollen van Meredith Belbin.

Building between bridges © 2017 - Steve Stevens & Davy Vercruysse - steve@ondernemenmetsteve.be

Uilenspiegelstraat 44, 8830 Hooglede - +32 477 19 25 99 - BE 0721717513