Innovation-Training Tracks

Sinds 2011 specialiseert Building Between Bridges (B³) zich in het organiseren van diverse meerdaagse programma’s met een link naar ondernemerschap en het ontdekken van eigen talenten en passies. Deze interactieve sessies leveren een enorme boost op voor iedere deelnemer.

Wil je een groep individuen aan elkaar linken? Een team stimuleren tot ondernemerschap? Jongeren een ondernemende mindset bijbrengen? Een jeugdig en dynamisch imago opbouwen voor jouw merk?
Dan is een meerdaags programma zeker een aanrader!

We organiseerden de afgelopen 7 jaar diverse meerdaagse programma’s in binnen- en buitenland. Zowel de locatie, de catering, alsook inhoud en nevenactiviteiten kunnen daarbij door ons volledig worden geregeld.

Een meerdaags programma zorgt voor een continue cocooning sfeer, waarbij de deelnemers échte en blijvende banden opbouwen. De sterke dynamiek en intensiteit van een dergelijk programma zorgt voor onvergetelijke momenten en een blijvend leereffect.

“Dit ondernemerskamp heeft mij een zodanige drive gegeven, dat ik meteen ben thuisgekomen en de koe bij de horens heb gevat.” (Maxim Sergeant, 2013, Barcelona)

Enkele concrete sfeerbeelden:

Building between bridges © 2017 - Steve Stevens & Davy Vercruysse - steve@ondernemenmetsteve.be

Uilenspiegelstraat 44, 8830 Hooglede - +32 477 19 25 99 - BE 0721717513