Internationale programma’s

Een programma in het buitenland plannen, een meerwaarde? Zeker en vast!!
Building Between Bridges beveelt een buitenlands programma voor uw deelnemersgroep graag als eerste keuze aan!

Uit ervaring opgebouwd in de laatste 6 jaar, weten we dat het Internationale karakter van een programma echt dát extra tikkeltje meer oplevert, waarvoor uw deelnemers willen betalen en wat het écht onvergetelijk maakt!

Door de jaren heen organiseerden we verschillende internationale meerdaagse workshops waarbij we op pad gingen met groepen van 20 tot 40 mensen en dit op binnen- en buitenlandse locaties en met beiden Belgische alsook internationale deelnemers.

We organiseerden verschillende seminaries van 5, 7 of 10 dagen in Barcelona (Spanje), Leiria en Lissabon (Portugal), Joensuu (Finland), Oldenburg en Wilhelmshaven (Duitsland), Dunkerque (Frankrijk), Västeros en Eskilstuna (Zweden) en Port Elisabeth (Zuid-Afrika) om er maar een paar te noemen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid netwerk slagen we er makkelijk in, om zowel locatie, catering, activiteiten, alsook inhoud voor u op korte tijd in orde te brengen. En ook op de door u gekozen locatie, kunnen we snel een programma opbouwen!

Building between bridges © 2017 - Steve Stevens & Davy Vercruysse - steve@ondernemenmetsteve.be

Uilenspiegelstraat 44, 8830 Hooglede - +32 477 19 25 99 - BE 0721717513