Ontdek via oefening, voorbeelden en trends uit de startup scène, het onderwijs, overheid en de bedrijfswereld hoe creativiteit een meerwaarde kan betekenen in je bedrijfsvoering en welke luiken van dit TRIPLE HELIX model voor jouw zaakvoering een extra stimulans kunnen uitmaken.

Ontdek technieken en tools om te brainstormen, zoals Innowiz (HoWest/UGent) en de GPS van Flanders DC om na te denken over nieuwe ideeën.

Creëer inzichten in megatrends, hypes en ontdek welke technologieën er hot zijn en onze weg opkomen.

Maak kennis met het spectrum aan innovatiemogelijkheden in Vlaanderen, België en Europa. En ontdek welke vernieuwingen leven in het hoger onderwijs wereldwijd, alsook in de samenwerking tussen onderwijs, overheid en industrie.

(Lindberg, Lindgren, Packendorff, 2014).

Industrie 4.0 is up and running. Wie mee wil zijn, spendeert best wat tijd aan deze evolutie en kan best stilstaan bij de eigen visie en startegieën naar de toekomst toe.

Wij dagen je uit tot nadenken via deze sessie. Leren je de principes van brainstormen, geven je tips om zelf een innovatiecultuur uit te bouwen en hoe je kan mee zijn met de nieuwste trends.